Blog

Как правильно подобрать нейтральное оборудование для профессиональной кухни #724981624 Unit Group

Как правильно подобрать нейтральное оборудование для профессиональной кухни

02.02.2022
Облаштування кафе, ресторану, бістро або їдальні, як правило, починається з покупки профільного обладнання. Від цього залежить репутація закладу, швидкість підготовки та подання кулінарних вишукувань. Першим рекомендується замовити нейтральне обладнання – це «кістяк» кухонного простору. Він...
Список необхідного обладнання для організації шведського столу #1415505281 Unit Group

Список необхідного обладнання для організації шведського столу

02.02.2022
Подача страв у форматі «шведський стіл» популярна у всьому світі. Її практикують у кафе, ресторанах, бістро, готелях, а також на світських заходах, що відбуваються у нічних клубах або на відкритих майданчиках. Якщо заклад планує організацію шведського столу вперше, важливо вивчити ключові нюанси.
Історія появи самоварів: як він став популярним #555104992 Unit Group

Історія появи самоварів: як він став популярним

02.02.2022
Самовар – пережиток минулого чи новий тренд для кафе, ресторанів, чайних із «родзинкою»? Сьогодні розберемо це питання, починаючи з історії самовару, корисними властивостями чаю, приготовленими у пристрої, та правилами тематичної церемонії. Традиційна теорія появи самовару Коли мова заходить про...
Холодний цех: опис, характеристики, організація роботи #648267316 Unit Group

Холодний цех: опис, характеристики, організація роботи

23.12.2021
Холодні закуски – must-have застілля, бенкету або міні-фуршету, організованого в офісі, а також для кулінарних відділів супермаркетів та бістро у форматі to-go. Дегустація закусок з легких сортів м'яса, риби, зелені, яєць відбувається на початку заходу, оскільки ці страви сприяють кращому засвоєнню...
Особливості вибору зливних трапів #1602836785 Unit Group

Особливості вибору зливних трапів

23.12.2021
Встановлення душових кабін без піддону – новий тренд. Такі конструкції більш легкі та практичні. Але перед тим, як встановити виріб, потрібно облаштувати каналізаційний злив, який працює без збоїв, щоб зайва вода усувалася без затримок. Перший етап у цьому процесі – покупка та монтаж...
Поради щодо догляду та експлуатації вугільної печі-барбекю Хоспер #1944995588 Unit Group

Поради щодо догляду та експлуатації вугільної печі-барбекю Хоспер

23.12.2021
Якщо ви плануєте придбати піч-гриль (хоспер) для кафе, ресторану або пабу, то вам знадобиться кілька хитрощів з її експлуатації та догляду. Завдяки їм ви продовжите термін служби придбання. Нижче – поради щодо чищення пристрою, завантаження вугілля, правильного розпалювання печі та інших...
Піч-гриль хоспер або звичайний гриль: що краще для ресторану #159559312 Unit Group

Піч-гриль хоспер або звичайний гриль: що краще для ресторану

05.12.2021
Коли заклад планує включити в меню м'ясо, рибу, овочі чи морепродукти, приготовлені на грилі, виникає проблема – який гриль краще вибрати. Виробники та постачальники теплового обладнання пропонують широкий асортимент девайсів. Лідери – піч-гриль хоспер та стандартний гриль. Який варіант більш...
Гідрофільтр для мангалу: переваги роботи у закритих приміщеннях #1728679990 Unit Group

Гідрофільтр для мангалу: переваги роботи у закритих приміщеннях

05.12.2021
Приготування м'яса, риби, морепродуктів на відкритому майданчику є стандартною процедурою. Все, що потрібно – вибрати відповідне місце, розчистити його та встановити теплове обладнання. Коли монтаж «правильного мангалу» планується в закритому приміщенні, передбачається витяжна парасолька, примусова...
Основні вимоги до встановлення мангалу у закритому приміщенні #1841385572 Unit Group

Основні вимоги до встановлення мангалу у закритому приміщенні

04.12.2021
Приготування м'яса, риби, овочів або морепродуктів на грилі – один із головних трендів 2021 року. Страви виходять соковитими, ароматними і підходять тим, хто дотримується правил здорового харчування, так само в них зберігаються всі вітаміни і мікроелементи, а ще у них неповторний аромат серпанку....
Як правильно підібрати професійну піч для піци в ресторан #1273053498 Unit Group

Як правильно підібрати професійну піч для піци в ресторан

16.11.2021
Якщо ви плануєте відкрити заклад, де будуть подавати не тільки страви ресторанної кухні, а й повітряну з хрумкою скоринкою та ароматом серпанку піцу, то вам необхідна професійна піч для піци. Незважаючи на назву, цей пристрій має широкий спектр опцій. Її можна використовувати для приготування піци...
Список необхідного обладнання для гарячого цеху #1433568852 Unit Group

Список необхідного обладнання для гарячого цеху

07.11.2021
Одна з головних локацій у закладах комунального харчування – гарячий цех. Якщо говорити про те, що таке гарячий цех, то для правильного розуміння читача необхідно дати визначення даному поняттю. При забезпеченні правильної вентиляції температура в приміщенні має бути в межах до 27 градусів. Якщо...
Який гриль вибрати для ресторану: газовий, електричний, вугільний #828357026 Unit Group

Який гриль вибрати для ресторану: газовий, електричний, вугільний

07.11.2021
Якщо плануєте включити в меню свого закладу страви, приготовлені на грилі – м'ясо, рибу, овочі, потрібно приділити час та увагу вибору обладнання для їхнього приготування. Є три варіанти – газовий, електричний та вугільний гриль. Всі три варіанти потрібні в ресторанній сфері.