Блог

Як відкрити кондитерську в Україні #1009217099 Unit Group

Як відкрити кондитерську в Україні

06.04.2021
Маленька і затишна пекарня, де подають ароматну каву і пишну булочку, круасан або свіжий хліб - мрія багатьох українців. Причому вони хочуть не просто відвідувати подібний заклад, а запустити власний проект. Давайте розберемося, як відкрити міні-пекарню в Україні, який бюджет закласти на запуск...
Як коптити м'ясо в коптильні #1972450454 Unit Group

Як коптити м'ясо в коптильні

06.04.2021
Якщо ви вирішили купити коптильню для м'яса, Тоді ви отримаєте широке поле для кулінарних експериментів. Ви приготуєте ароматні й соковиті стейки, відбивні, шашлики та інші страви, а також ковбасні вироби і рибу. Але перед тим, як експериментувати з приготуванням м'яса, потрібно дізнатися, як...
Конструкція коптильні #1054662214 Unit Group

Конструкція коптильні

06.04.2021
Щоб приготувати соковиті і ароматні страви з м'яса, риби, сала, підійде коптильна шафа з металу або міні-коптильня. Ці пристрої можна встановити на балконі або на дачі. І, щоб кожен раз дивувати гостей новими стравами з бездоганним смаком і ароматом, потрібно знати, як працює коптильня і як вона...
Рецепти риби в коптильні #1205843380 Unit Group

Рецепти риби в коптильні

06.04.2021
Риба, приготовлена в коптильні, має особливий смак і аромат. І сьогодні розберемо кілька рецептів від шеф-кухарів, які можна приготувати як в ресторані, так і вдома. залишається тільки купити коптильню для риби. Підібрати і замовити коптильні гарячого копчення можна на нашому сайті Скумбрія з сіллю...
Рецепти гарячого копчення в коптильні #1064850926 Unit Group

Рецепти гарячого копчення в коптильні

01.03.2021
У коптильні гарячого копчення можна приготувати м'ясо, рибу, морепродукти. Вони будуть соковитими і ароматними. Але перед тим, як готувати страви гарячого копчення, потрібно дізнатися кілька важливих нюансів. Як підготувати продукти перед приготуванням в коптильні У коптильні температура готування...
Який розмір коптильні підібрати #1436055782 Unit Group

Який розмір коптильні підібрати

01.03.2021
Коптильня гарячого копчення - вигідна покупка для будинку, заміського готелю, кафе чи ресторану. Використовуйте її, щоб приготувати м'ясні і рибні страви, ковбаси, сири, сало з особливим смаком і ароматом. І головне питання, яке потрібно вирішити перед покупкою пристрою, який розмір коптильні...
Як вибрати коптильню гарячого копчення #1720489079 Unit Group

Як вибрати коптильню гарячого копчення

01.03.2021
Коптильня гарячого копчення - корисне придбання для кафе, пабу, ресторану. З нею ви розширите меню, додавши м'ясні та рибні страви з неповторним смаком і ароматом. Також цей пристрій підійде для дачі або закладу, розташованого за містом - готелю, садиби, бази відпочинку. Встановивши її на...
Як відкрити піцерію #1499026173 Unit Group

Як відкрити піцерію

01.03.2021
Відкрити свою справу мріє кожен третій українець, щоб отримувати стабільний дохід і реалізовувати креативні ідеї. Одна з ідей стартапу - відкриття піцерії. Прогоріти на цій ідеї складно, оскільки італійська страва затребуване серед студентів, співробітників офісів, молодих мам і тих, хто не любить...
Як відкрити бар #1806248339 Unit Group

Як відкрити бар

14.01.2021
Якщо ви давно планували відкрити бар, але не знаєте, з чого почати - наша стаття в допомогу! У ній ми розбираємося, як відкрити свій бар з нуля, якщо є невеликий бюджет, ентузіазм і бажання зробити колоритну локацію для цільової аудиторії.
Як відкрити ресторан #698883557 Unit Group

Як відкрити ресторан

14.01.2021
Що потрібно, щоб відкрити заклад, який принесе стабільний дохід і любов відвідувачів? Врахувати потрібно сотню нюансів, і почати з азів. Перше, що потрібно сформувати - бюджет проекту. Ви повинні знати скільки коштує відкрити ресторан. Друге: що ви запропонуєте гостям і як «утриматися» на плаву в...
Блюда на хоспері #2013162121 Unit Group

Блюда на хоспері

14.01.2021
За останні пару років страви, приготовані на грилі, полюбили багато українців. Вони оцінили смак і аромат стейків, реберець, овочів і десертів «з печі». Чим ще, окрім смаку і аромату гурманів підкорили страви на хоспері (грилі), і чому печі нового покоління вважаються магнітом для клієнтів,...
Що таке HORECA #888441538 Unit Group

Що таке HORECA

14.01.2021
Цей термін зустрічається в статтях про маркетинг, ресторанний або готельний бізнес. І для людей, які не пов'язані з цією сферою, складно зрозуміти, що таке ХОРЕКА, і чому їй приділяється пильний вплив з боку рестораторів, власників готелів, зірок шоу-бізнесу, та пересічних відвідувачів місць...