Для приготування страв основного меню в кафе, ресторані, пабі або бістро ми пропонуємо купити теплове кухонне обладнання «Експерт».
Це технологічні пристрої для гарячої обробки м'яса, риби, овочів. Вони зберігають смакові якості продукту.
Для громадського харчування теплове обладнання Expert - це можливість розширити меню, запропонувавши гостям соковиті і ароматні м'ясні стейки, блюда з риби, овочів, морепродуктів.
Головне - підібрати підходящий варіант, відповідний специфіці закладу.
Асортимент теплового обладнання
Аргентинський гриль (Парілья). Це класичний гриль з ребристими гратами і окремим жиросборніком. Випускається в трьох форматах - закритий, відкритий, вбудований. Підійде для м'ясних ресторанів і пабів.
Мангальні комплекси і грилі. Це теплове кухонне обладнання Expert підійде закладам, які готують на відкритих майданчиках, і подають стейки з різним рівнем прожарювання, страви з риби і овочі на грилі.
Розмістити пристрій можна і в закритому приміщенні, укомплектував його гідрофільтрах.
Виготовляються мангали і грилі з нержавіючої та чорної сталі з термостійким покриттям.
Реберні. Щоб приготувати соковиті реберця на очах у гостей, встановіть ребрню в центрі залу для гостей.
За пар, дим та інші кулінарні «ефекти» не переживайте: їх усуває витяжний зонт, вбудований в реберно.
Робата-гриль. Ще один пристрій з лінійки теплового обладнання Expert для підприємств громадського харчування, які подають рибні, м'ясні, овочеві вишукування.
Конструкція складається з трьох рівнів: на першому м'ясо або риба присмажуються, на другому пропікаються, а на третьому запекається.
Ви готуєте продукти в оптимальному температурному режимі, і при цьому економите час - три страви розміщуються в робата-грилі одночасно.
Гриль з регульованою жаровнею. Це пристрій, в якому температура регулюється за допомогою решіток - їх потрібно підняти або опустити.
Вони випускаються в двох форматах - відкриті і закриті. Підходять для приготування м'яса, риби, овочів.
Грилі для шаурми. Оптимальне рішення для приготування одного з найшвидших і популярних вуличних страв. На грилі м'ясо повністю прожариться, залишиться соковитим і ароматним.
Блинниця, млинцева станція. Вони призначені для приготування млинців. «Заправляються» дровами або деревним вугіллям. Максимальне завантаження - 6 сковорідок.
Коптильня. Пристрій використовується для гарячого копчення сала, сиру, м'яса, риби. Заправка - дрова. Камера для копчення - ізольована. У неї не потрапляє дим, тому готові продукти - ароматні і зі смаком без додаткових відтінків.
Як оформити замовлення у нас
Щоб придбати теплове обладнання Expert для громадського харчування, пишіть в наш онлайн-чат або телефонуйте за телефонами 067 613 10 52, 099 212 38 52.
як провідний виробник обладнання для кафе, ресторанів, пабів, ми запропонуємо оптимальний термін виробництва пристроїв для теплової обробки м'яса, риби, овочів, його конструктивні особливості і технічні характеристики.
Ви отримаєте пристрій, з яким ви розширите меню і здивуєте гостей новими стравами.