Ви є тут

Коптильня

Для копчення м'яса, риби, сала, сиру наша компанія виробляє спеціальні конструкції - коптильні шафи.

Їх можна встановлювати на відкритих майданчиках і в закритих приміщеннях під парасолькою.

Завдяки цій конструкції зробити м'ясо, рибу або сало соковитим, смачним і з ароматом легкої димки, що надає страві пікантності.

Купити коптильню гарячого копчення можна на нашому сайті, за телефонами 067 613 10 52, 099 212 38 52, або у офіційних дилерів ТОВ Фірми «Промислово-Технологічна Компанія» (ТМ UNIT®) в Україні.

Основні характеристики коптильні гарячого копчення

Конструкція. Піч складається з двох елементів - топки і камери копчення. Топка - це камера з коробом для вугілля, зольним ящиком і колосниками.

У камері копчення встановлений піддон, гачки або решітки, на яких розміщуються шматки м'яса, риби, сиру і інших продуктів, що вимагають обробки. У камері є регульований клапан.

Принцип роботи. У лінійці UNIT Group представлені дві моделі печі для гарячого копчення.

У першій моделі камера нагрівається знизу від топки і з боків - від стінок, за якими проходить потік гарячого повітря.

У цій конструкції температуру копчення можна регулювати, використовуючи нижню заслінку топки і верхній шибер. Стежити за температурою приготування страв можна за допомогою термометра, встановленого на двері конструкції.

Головна перевага коптильні в тому, що дим з топки не влучає у камеру копчення. Це означає, що можна використовувати будь-які дрова, не побоюючись за те, що смак або аромат страв трохи спотвориться або вийде не таким виразним. У цій печі використовується піддон для посилення запаху страви.

У другій моделі камера з'єднується з топкою. Основне джерело диму - дрова, що розміщуються в топці.

Матеріал. У нас можна купити коптильню гарячого копчення, виготовлену з якісних матеріалів - з харчової нержавіючої сталі. Цей матеріал стійкий до впливу вологи, корозії, високої температури. Він легко відмивається після приготування м'яса, риби, сиру і інших страв.

Переваги коптилен від UNIT Group

Компанія UNIT Group виготовляє коптильні з нержавіючої сталі для ресторанів, кафе та інших закладів громадського харчування.

Для коптильні гарячого копчення від виробника характерні:

  • висока якість матеріалу: вони виготовлені з нержавіючої сталі, стійкої до вологи, корозії;
  • точні розрахунки конструкції за довжиною, висотою та шириною;
  • комплектація: камера копчення, піддон, гачки, грати;
  • відповідність стандартам якості;
  • регулювання температури для приготування страв.

Ви отримаєте надійний та практичний пристрій для приготування м'яса, риби, ковбасних виробів у коптильні.

Виробництво коптилень в Україні

ТОВ Фірма «Промислово-Технологічна Компанія» (ТМ UNIT®) - одна з небагатьох компаній в Україні, яка пропонує купити коптильню власного виробництва.

Ми підбираємо матеріал для конструкції, обговорюємо її параметри і технічні характеристики. У нас можна купити коптильні в Україні будь-якого формату: як бюджетні, так і преміум-класу.

Щоб дізнатися вартість конструкції, натисніть на панель «Замовити прорахунок». В анкеті вкажіть свої контактні дані. Отримавши анкету, ми передзвонимо вам, щоб обговорити всі умови співпраці.

Так само чиніть їм, якщо цікава ціна теплового обладнання для громадського харчування, грилів, мангалів та інших конструкцій, які випускає наша компанія для ресторанів, кафе, готелів, пралень, супермаркетів.

Замовляйте коптильні гарячого копчення, щоб розширити меню закладу, і запропонувати гостям нові страви з особливим смаком і ароматом!

Технічні характеристики

Габарити виробу, мм 555х1396х537
Поверхня приготування, мм 405х375
Розмір камери копчення (ДхВхГ), мм 420х645х415
Отвір камери (ДхВ), мм 420х620
Вага виробу (не більше), кг 110

Можливо виготовлення бюджетних коптилень з чорної сталі за розмірами замовника.

Купити коптильню можна у нас або у наших дилерів.

Замовити прорахунок