Один із способів заманити в кафе, ресторан, бістро гурманів - запропонувати страви, приготовані на грилі. У них особливий смак - більш вишуканий і тонкий, і вабить аромат.
Наша компанія пропонує купити піч-гриль для ресторану, пабу, кафе з продуманою конструкцією і високою якістю матеріалу.
Після установки печі хоспер меню вашого закладу перетвориться, а кількість відвідувачів збільшиться.
Головні особливості печей-гриль
Призначення. Одна з найпопулярніших моделей, яку виробляє наша компанія - BQ. Їх називають 2 в 1, оскільки вони гармонійно поєднують особливості стандартної печі і гриля. Вона підійде для приготування страв з хоспер-меню:
- стейків;
- риби;
- овочів;
- садж;
- фруктів.
Завдяки їм продукти залишаються соковитими, апетитними, ароматними. А готувати страви можна як на решітці, так і в посуді. Головне - підібрати правильну «заправку» (вугілля) і контролювати процес приготування м'яса, риби, страв високої кухні. Ми пропонуємо купити печі гриль для кафе, ресторанів, пабів, де кількість посадочних місць варіюється від 20 до 200. Крім BQ печей, це і аргентинські печі для ресторанів, і печі BQS, розраховані для приготування м'ясних, рибних, овочевих страв.
Конструктивні особливості. Для запуску печі і приготування страв потрібен деревне вугілля. Його розміщують в камері, виготовленої з котельної сталі. Товщина стінок камери - не менше 5 мм.
Щоб зробити роботу з піччю більш комфортною, ми продумали кілька важливих деталей:
- Щоб бічні облицювання печі не перегрівалися, ми обшивають їх утеплювачем;
- Для регулювання температури ми пропонуємо використовувати зольний ящик (висувати його при необхідності), і верхній шибер. Слідкуйте за температурою нагрівання за допомогою термометра, встановленого на двері. Робоча температура установки + 350С;
- Для кулінарних експериментів можна встановлювати піч для піци, теплову шафу або решітку для «відпочинку» страв.
У комплекті з хоспер піччю для ресторану або кафе ви отримуєте:
- Дві решітки, які можна встановлювати на певній висоті, в залежності від приготування конкретного блюда. Вони виготовляються з нержавіючої або чорної сталі. Цей матеріал стійкий до корозії, високих температур. Зберігає первісний вигляд протягом тривалого періоду часу;
- Щітку і совок для збору і усунення відходів;
- Кочергу для розпалювання деревного вугілля;
- Щипці;
- Іскрогасник з ковпаком.
Вам залишається тільки перенести агрегат в заклад і освоїти ключові правила роботи з ним, щоб подавати вишукані страви гостям закладу.
Як придбати гриль-печі у нас
Щоб оформити заявку на виробництво конструкції в нашій компанії, залиште запит на нашому сайті в онлайн-чаті або за телефонами 067 613 10 52, 099 212 38 52.
Далі ми, як виробник харчового обладнання, Повинні узгодити етапи проектування, тестування і отримання готової гриль-печі, з якої ваш заклад знайде нові можливості!
Піч-гриль на вугіллі для закритих приміщень – це одна з можливостей розширити меню, додавши до нього м'ясні, рибні, овочеві страви.
Перед тим, як купити піч барбекю в Україні, перевірте ще раз, щоб у приміщенні були встановлені гідрофільтри, що усувають неприємні запахи, сажу, жир і гаряче повітря.
Цей пристрій фіксується на стіні, під стелею, у системі вентиляції. Гідрофільтр швидко очищає повітря від домішок.
Він зробить мікроклімат у гарячому цеху комфортним і усуне будь-які загрози пожежній безпеці.
Установка гідрофільтра – одна з вимог для закладів закритого типу, які встановлюють мангал у гарячому цеху.