Для закладів, які шукають особливу «фішку», ми пропонуємо купити гриль Реберню.
Це спеціальна конструкція, призначена для приготування м'ясних страв, в тому числі реберець на відкритому вогні. Для гостей процес приготування страви викликає непідробний інтерес і приковує увагу. А для закладу - можливість привернути увагу гостей і включити в меню одне з найпопулярніших м'ясних страв.
Замовити гриль-реберню для ресторану можна на нашому сайті або за телефонами 067 613 10 52, 099 212 38 52. У продажу товари нашого власного виробництва.
Гриль для ребер: головні характеристики
Гриль-реберня виготовлений з якісної сталі, пофарбований порошковою фарбою. Має знімну панель для доступу до редуктора і механізму обертання решіток. Жаровня футерована цеглою, з колосником і зольним ящиком. Жаровня складається з двох зон: вогневої і зони приготування. Над жаровнею знаходяться решітки. Основна решітка, для смаження, складається з 6 знімних секторів з нержавіючої або чорної сталі. Допоміжна решітка, для підігріву страв, суцільнозварна, виготовлена з нержавіючої сталі або вуглецевої.
Захисний екран робочої зони всередині виготовлений з нержавіючої сталі, зовні чорна сталь з порошковим фарбуванням, термоізольований базальтової ватою.
Витяжний парасоль виготовлений з нержавіючої сталі. Декоративний екран парасольки виготовляється на вибір замовника з вуглецевої сталі або нержавіючої.
Мангал комплектується двигуном редуктора.
Переваги гриля для реберець
Для пабів, ресторанів, кафе, де в меню включені м'ясні страви, ця конструкція стане особливою «фішкою», оскільки:
- Процес приготування м'ясних страв викликає інтерес у гостей закладу;
- В один захід можна приготувати реберця для декількох столиків і скоротити час на приготуванні страв;
- Реберця, приготовані в реберні, вийдуть м'якими, соковитими і ароматними.
А ще вони поки рідкість в українських закладах і можна стати в числі перших, хто запропонує гостям і видовищне приготування страви, і соковиті ароматні реберця, приготовані на грилі.
Як вибрати реберню
Якщо ви зрозуміли, що реберня – це важливе придбання для вашого закладу, переходьте до наступного кроку – його вибору.
Рекомендуємо оцінити:
- параметри пристрою: чим об'ємніший мангал-реберня, тим більший обсяг реберець можна приготувати за один раз;
- якість матеріалу: оптимальний варіант – сталь з покриттям із жароміцної порошкової фарби. Це з'єднання стійке до впливу високої температури;
- якість роботи механізму решіток: мангал для ребер, що крутиться, повинен працювати без замінок, інакше м'ясна страва прожариться нерівномірно.
Вибирати реберню рекомендуємо у виробника. Він пропонує як готові моделі, так і розробку пристрою за індивідуальними параметрами.
Як придбати гриль для приготування реберець в нашій компанії
Щоб дізнатися ціну гриля реберної, обговорити умови її оплати та доставки, залиште замовлення на нашому сайті або за телефонами 067 613 10 52, 099 212 38 52.
У заявці вкажіть ім'я, контактний номер телефону, формат закладу, для якого ви купуєте гриль.
Ми обговоримо терміни виробництва конструкції - її параметри і технічні характеристики, оплату і доставку обладнання по Україні. Термін виробництва - до 14 днів.
Крім пристроїв для приготування реберець на грилі у нас можна придбати теплове кухонне обладнання для ресторанів, кафе та пабів.