Ви є тут

Гриль для шаурми

Щоб приготувати соковиту і ароматну м'ясну начинку для шаурми, буде потрібний спеціальний пристрій. Це вертикальний або горизонтальний гриль.

Компанія UNIT-Group випускає апарати для шаурми обох форматів, які працюють на деревному вугіллі.

Купити гриль для шаурми можна у нас або у наших офіційних дилерів.

Вертикальний гриль для шаурми: особливості

Встановити вертикальний апарат для гриля можна, де завгодно: на літньому майданчику ресторану, веранді, терасі або на закритій кухні. В останньому випадку в приміщенні рекомендується використовувати витяжний парасоль і гідравлічний іскрогасник.

Гриль складається з ніші, виготовленої з чорної або харчової нержавіючої сталі, футерованной вогнетривкою цеглою. У ньому 1, 2 або 3 короба для вугілля в залежності від потрібної висоти пристрою.

Комплектація вертикального гриля для шаурми:

- Шампур для гриля (з ручним або механічним приводом), на який нанизується великий шматок м'яса. Він встановлений у вертикальному положенні;

- Піддон для збору жиру.

- Електричного (механічного) приводу.

Всі деталі пристрою виготовлені з якісних матеріалів, стійких до вологи, пару, високих температур - харчової або чорної нержавіючої сталі, чавуну.

Параметри пристрою: 600 х 800 х один тисячі дев'ятсот сорок сім мм. Вага - 135 кг (без футеровки цеглою), 220 кг (з футеровкою цеглою).

Горизонтальний гриль для шаурми: головні характеристики

Це пристрій підійде для відкритих і закритих майданчиків. Під час приготування шаурми в закритих приміщеннях рекомендується використовувати витяжний парасоль або гідравлічний іскрогасник.

Горизонтальний апарат для шаурми складається з наступних елементів:

- Короба, футерованого вогнетривкою цеглою;

- Горизонтального шампура з ручним або механічним приводом;

- Грати, яка встановлюється на короб.

За бажанням замовника також встановлюються допоміжні робочі полки, на які можна розкласти інгредієнти для страви.

Для виготовлення пристрою використовується харчова нержавіюча сталь, котельна сталь, чавун. Ці матеріали не бояться вологи, корозії, високої температури.

Скільки коштує гриль для шаурми

Ціна апарату для шаурми залежить від його розмірів, технічних характеристик, футерування (моделі, футеровані цеглою, коштують дорожче), формату - вертикальний або горизонтальний, привід механічний або електричний

Ці параметри обговорюються на етапі проектування пристрою для вашого кафе, ресторану, пабу.

Переваги гриля для шаурми на вугіллі

Апарат для приготування шаурми – це пристрій, що має комплекс переваг, важливих для кафе, ресторанів, пабів та інших закладів:

  • простість експлуатації;
  • високий рівень безпеки пристрою;
  • рівномірний прогрів м'яса для шаурми;
  • особливий смак та аромат м'яса, яке приготоване на грилі;
  • універсальність – підходить для відкритих майданчиків та закритих закладів (якщо всередині є допоміжні пристрої – гідрофільтр).

Можна підібрати як готову модель, так і замовити її виробництво за індивідуальними параметрами з огляду на габарити кухні та інтенсивність потоку гостей. Ціна апарату для шаурми на вугіллі формується з урахуванням складності конструкції, її технічних характеристик, дизайну.

Як придбати гриль для шаурми UNIT

Щоб купити в Україні апарат для шаурми, мангального комплекс, гриль, коптильню для ресторану та інші пристрої для приготування страв на відкритому вогні, оформляйте заявку на сайті або за телефонами 067 613 10 52, 099 212 38 52.

Також у нас можна «Замовити прорахунок», щоб дізнатися вартість гриля для шаурми, розробленого за індивідуальним проектом. Термін виробництва - до 20 робочих днів.

Замовити прорахунок