Щоб страви з яловичини, свинини, телятини зберігали температуру і смак, як можна довше, потрібна спеціальний посуд для подачі м'яса.
Вибрати і придбати відповідні варіанти можна в UNIT-GROUP. Ми пропонуємо широкий асортимент виробів, призначених для подачі стейків, люля-кебаб, птиці, запеченої цілком, вигідні ціни та висока якість продукції.
Асортимент посуду для подачі м'яса
У нашому каталозі представлена посуд для подачі страв з м'яса різного формату:
1) Таганок для подачі шашлику з шампурами: це виріб, що складається з трьох елементів, що підтримують температуру страви, приготованого на грилі:
- Тарілка, куди засипається деревне вугілля;
- Підставка, навколо якої розставляються шампура;
- Шампури, на які нанизуються тушки перепелів, шматочки м'яса і овочів.
У Таганці розміщується до 12 шампурів. Їх кількість варіюється в залежності від того блюдо подається для великої компанії або для пари гостей.
2) Таганки для подачі шашлику з дерев'яною ручкою: вони складаються з трьох деталей: тарілки для деревного вугілля, підставки для шашликів, ручки для перенесення конструкції. Шампури встановлюються над тарілкою, звідки йде нагрівання. Так температура готового блюда підтримується протягом тривалого часу.
3) Таганки для подачі м'яса на тарілці: він складається з підставки, куди насипають гаряче вугілля, і тарілки, на яку розкладають м'ясні страви. Температура стейка або люля-кебаб зберігається до 30 хвилин, поки прогорають вугілля;
4) Таганки для подачі перепелів: внизу конструкції підставка для вугілля, зверху - перегородка, навколо якої розставляються шампури з перепелами;
5) Підставка для подачі шашлику: внизу - спеціальна підставка, куди стікає сік і жир з м'яса, а зверху перегородка, на якій розміщується шампур з ароматними і соковитими шматочками м'яса;
6) Таганок для подачі рульки: він оснащений спеціальним тримачем, на який нанизується свиняча рулька, і в процесі дегустації страви з неї акуратно зрізаються невеликі шматочки.
Всі вироби, розраховані для подачі страв з м'яса, виготовлені з міцних і практичних матеріалів - чорної сталі з порошковим покриттям або харчової нержавіючої сталі.
Ці матеріали стійкі до дії вологи, корозії, високих температур. Для декорування конструкцій використовується натуральна деревина.
Якщо в каталозі не виявилося відповідних конструкцій для подачі стейків, люля-кебаб, шашлик для вашого закладу, можна оформити покупку посуду для подачі м'ясних страв під замовлення.
Команда UNIT-Group - готове рішення для вашого закладу з урахуванням вимог до матеріалу, обсягом і специфіки конструкції.
Як оформити замовлення в UNIT-GROUP
Щоб купити посуд для подачі м'яса або теплове обладнання для ресторанів, Оформляйте замовлення на нашому сайті або за телефонами 067 613 10 52, 099 212 38 52.
Якщо цікавить ціна посуду для подачі м'яса, умови співпраці і виробництва нових виробів для ресторану, кафе або пабу, задавайте ці питання нашим менеджерам онлайн або за вказаними номерами телефону.