Ви є тут

Таганок для подачі м'яса на тарілці

Як зберегти смак, аромат і температуру стейка або шашлику, який тільки приготували?

Секрет простий: використовувати таганок для подачі м'яса на тарілці. У ньому м'ясне блюдо залишиться соковитим і гарячим протягом 30-60 хвилин, що дозволяє, не поспішаючи дегустувати його. Купити таганок для подачі м'яса на тарілці можна на нашому сайті або за телефонами 067 613 10 52, 099 212 38 52.

Головні характеристики Таганка для подачі м'ясних страв

Конструкція.Він складається з двох деталей: 1) тарілки, куди кладеться м'ясну страву; 2) підставки, на яку викладаються гаряче вугілля. Поки вони тліють - стейк, шашлик, люля-кебаб, залишаються гарячими і ароматними. Час перегорання вугілля - до 30 хвилин.

Перевага в тому, що шматочки м'яса або м'ясні тушки прогріваються рівномірно, а не з одного боку. І у кожного гостя, незалежно від часу дегустації страви, залишаються приємні враження від проби стейка, шашлику, люля-кебаб або інших м'ясних страв, приготованих на грилі або відкритому вогні.

З допоміжних елементів на Таганці - дерев'яні ручки, що полегшують перенесення вироби з місця на місце.

матеріал. Підставка Таганка для подачі м'яса на тарілці виготовляється з якісних матеріалів:

- Підставка з чорної сталі з жароміцних покриттям;

- Тарілка з харчової нержавіючої сталі.

Ці матеріали стійкі до дії вологи, корозії, високих температур.

Сфера застосування. Купити таганок для подачі м'ясних страв рекомендується закладам, які спеціалізуються на приготуванні м'ясних страв на грилі - пабів, ресторанів, гриль-кафе.

Використовуючи цю конструкцію, ви збережете смак і аромат приготованого блюда, а також зробите його подачу більш ефектною.

Переваги Таганка для подач м'ясних страв

Цей виріб має ряд переваг, які оцінять як кухарі, так і гості закладів:

- Практичність: таганок можна використовувати для подачі і зберігання страв з м'яса перед наступною подачею на стіл;

- Простота використання: він легко розбирається і миється;

- Мобільність: переносити конструкцію можна з місця на місце без особливих зусиль;

- Компактний розмір: він розміщується в центрі або в дальній частині обіднього столу. Діаметр тарілки - 28-30 см.

Пропозиція від виробника харчового обладнання UNIT Group

Компанія UNIT Group випускає широкий асортимент обладнання для закладів громадського харчування.

Також вона пропонує допоміжний інвентар, який допомагає зберегти смак та аромат м'ясних страв.

Одна з найпопулярніших пропозицій - страва для шашлику з підігрівом із вугіллям. Його замовляють ресторани, кафе, паби, де подають м'ясні блюда, приготовані на відкритому вогні.

Садж для шашлику з підігрівом складається з кількох частин. У нижній частині знаходиться відсік, в який розкладається вугілля. Завдяки їм страва залишається гарячою та ароматною протягом декількох годин.

Купити садж для шашлику в Україні можна в компанії UNIT Group у двох варіантах:

  • готова модель;
  • модель, виготовлена ​​за індивідуальними параметрами.

У першому випадку можна вибрати готову конструкцію з каталогу компанії, у другому – розробити проект разом із командою UNIT Group. При розробці враховуються параметри саджа – його ширина, висота, розміри ємності, в яку викладатимуться вугілля, необхідні для підігріву м'яса.

Ціна, оформлення замовлення, доставка посуду для ресторанів в UNIT-GROUP

Наша компанія пропонує купити підставку таганок для подачі м'яса на тарілці нашого виробництва.

Для її виготовлення відбираються якісні матеріали - чорна і харчова сталь, стійкі до корозії, вологи.

Щоб зробити замовлення або обговорити виробництво Таганці для закладу, залишайте заявку онлайн або за телефонами 067 613 10 52, 099 212 38 52.

У заявці вкажіть ім'я та прізвище, контактні дані, зручний спосіб оплати і доставки товару.

Також по телефону або онлайн можна замовити іншу посуд для подачі страв з м'яса для ресторану, пабу, кафе, реберної або замовити прорахунок вартості покупки.

Купуйте посуд для ресторану, пабу, гриль-кафе, виготовлену з міцних матеріалів, в нашій компанії!

Замовити прорахунок