Щоб поліпшити смак і посилити аромат м'ясного, рибного блюда, овочів, приготованих на грилі, використовується спеціальна конструкція - аргентинська решітка.
Вона монтується в печі, і допомагає повністю контролювати процес приготування страви - ступінь прожарювання м'ясного стейка або рибного філе.
Якщо ви придбали хоспер без цього елемента, рекомендуємо купити решітку для аргентинської печі гриль BQ в нашій компанії. Ми займаємося виробництвом конструкцій для кафе, ресторанів, пабів більше 13 років. У нас високі стандарти якості та оперативна підготовка проектів - протягом двох тижнів.
Аргентинська решітка: головні характеристики
конструкція. Решітка для аргентинського гриля BQ виготовляється з нержавіючої сталі. Цей матеріал, стійкий до впливу високих температур, вологи, корозії. Він - міцний, практичний. Зберігає форму і зовнішній вигляд протягом тривалого періоду часу.
Головна особливість аргентинської решітки - тонкі ребра, на які викладається нарізане м'ясо, риба або цільні овочі.
Принцип роботи. Відмінність аргентинської решітки від сітчастої - колосальне.
Якщо готуєте м'ясо або рибу на сітчастої решітці, то зіткнетеся з такою проблемою: жир, що стікає з продукту, відразу потрапляє на вугілля. Через це виділяється неприємний запах, а страва набуває гіркуватий присмак. Враження від дегустації рибного або м'ясного стейка, відбивною, «медальйонів» і іншої страви, будуть зіпсовані через цього нюансу.
Коли готуєте страву на решітці для аргентинської печі BQ, такого не відбувається: жир відразу потрапляє в жиросбірник. Будь-які домішки в страві відсутні. Його смак - відмінний, а аромат - вабить і дуже апетитний.
Як і чому варто придбати аргентинську грати в нашій компанії
Наша компанія випускає решітки для ресторанних гриль печей BQ і інші комплектуючі для аргентинської печі більше 13 років.
У нас - повний цикл виробництва: конструкція розробляється в конструкторському бюро, потім потрапляє на виробництво і в відділ тестування. Помітивши будь-яку недоробку, ми її ліквідуємо, щоб ви отримали продукт високої якості. Термін виробництва виробів - до двох тижнів (обговорюється в індивідуальному порядку).
Для виробництва комплектуючих для хоспер-печей ми використовуємо якісні матеріали, стійкі до впливу високих температур, вологи, корозії, які не виділяють шкідливих домішок, що впливають на смак і аромат готового блюда.
Також ми вивчили вимоги ресторанів, кафе, гриль-пабів, що пропонують гостям страви з хоспер-меню, до комплектуючих, і випускаємо аргентинські решітки, що дозволяють експериментувати зі ступенем прожарювання м'ясних і рибних страв.
Наша команда співпрацює з компаніями, відомими як в Україні, так і в світі: Global Food System, Sunny Food, EGERSUND SEAFOOD, Ашан, Метро, Епіцентр К та іншими.
Щоб отримати більш детальну інформацію про ціну аргентинської решітки та терміни її виробництва, залиште замовлення на нашому сайті або за телефонами 067 613 10 52, 099 212 38 52.