Ви є тут

Аргентинська решітка

Щоб поліпшити смак і посилити аромат м'ясного, рибного блюда, овочів, приготованих на грилі, використовується спеціальна конструкція - аргентинська решітка.

Вона монтується в печі, і допомагає повністю контролювати процес приготування страви - ступінь прожарювання м'ясного стейка або рибного філе.

Якщо ви придбали хоспер без цього елемента, рекомендуємо купити решітку для аргентинської печі гриль BQ в нашій компанії. Ми займаємося виробництвом конструкцій для кафе, ресторанів, пабів більше 13 років. У нас високі стандарти якості та оперативна підготовка проектів - протягом двох тижнів.

Аргентинська решітка: головні характеристики

Конструкція. Решітка для аргентинського гриля BQ виготовляється з нержавіючої сталі. Цей матеріал, стійкий до впливу високих температур, вологи, корозії. Він - міцний, практичний. Зберігає форму і зовнішній вигляд протягом тривалого періоду часу.

Головна особливість аргентинської решітки - тонкі ребра, на які викладається нарізане м'ясо, риба або цільні овочі.

Принцип роботи. Відмінність аргентинської решітки від сітчастої - колосальне.

Якщо готуєте м'ясо або рибу на сітчастої решітці, то зіткнетеся з такою проблемою: жир, що стікає з продукту, відразу потрапляє на вугілля. Через це виділяється неприємний запах, а страва набуває гіркуватий присмак. Враження від дегустації рибного або м'ясного стейка, відбивної, «медальйонів» і іншої страви, будуть зіпсовані через цього нюансу.

Коли готуєте страву на решітці для аргентинської печі BQ, такого не відбувається: жир відразу потрапляє в жиросбірник. Будь-які домішки в страві відсутні. Його смак - відмінний, а аромат - вабить і дуже апетитний.

Як і чому варто придбати аргентинську решітку в нашій компанії

Наша компанія випускає решітки для ресторанних гриль печей BQ і інші комплектуючі для аргентинської печі більше 13 років.

У нас - повний цикл виробництва: конструкція розробляється в конструкторському бюро, потім потрапляє на виробництво і в відділ тестування. Помітивши будь-яку недоробку, ми її ліквідуємо, щоб ви отримали продукт високої якості. Термін виробництва виробів - до двох тижнів (обговорюється в індивідуальному порядку).

Для виробництва комплектуючих для хоспер-печей ми використовуємо якісні матеріали, стійкі до впливу високих температур, вологи, корозії, які не виділяють шкідливих домішок, що впливають на смак і аромат готового блюда.

Також ми вивчили вимоги ресторанів, кафе, гриль-пабів, що пропонують гостям страви з хоспер-меню, до комплектуючих, і випускаємо аргентинські решітки, що дозволяють експериментувати зі ступенем прожарювання м'ясних і рибних страв.

Решітка для хоспера – потрібне придбання для закладу громадського харчування.

Головне правило у роботі з гратами для гриль-печі – вибрати для неї правильний рівень у печі, потім – розкласти інгредієнти на її поверхні та контролювати ступінь прожарювання м'яса, риби, морепродуктів, овочів.

Наша команда співпрацює з компаніями, відомими як в Україні, так і в світі: Global Food System, Sunny Food, EGERSUND SEAFOOD, Ашан, Метро, ​​Епіцентр К та іншими.

Ми розробили для них вироби після детального вивчення запитів відвідувачів та сучасних трендів. Всі компанії отримали рішення, які допомогли урізноманітнити меню закладу та прискорити процес приготування м'ясних, рибних та овочевих страв. Термін виробництва конструкцій становив до 14 робочих днів.

Щоб отримати більш детальну інформацію про ціну аргентинської решітки та терміни її виробництва, залиште замовлення на нашому сайті або за телефонами 067 613 10 52, 099 212 38 52.

Замовити прорахунок