Ви є тут

Аналог печі хоспер

Печі хоспер - винахід іспанців Пере Джулі і хоспері Арманг - власників компанії Josper.

Це була унікальна розробка - піч, яка об'єднує особливості мангала і барбекю, і працює при температурі + 350С.

При цьому страви з м'яса, риби, овочів, приготовані в хоспері, залишалися соковитими і ароматними, а головне - зберігали корисні властивості після термообробки.

Зараз на українському ринку з'явилися аналоги печі хоспер, Що допомагають закладам урізноманітнити меню і розширити коло відвідувачів.

Купити гриль-піч для ресторану в Україні можна в компанії UNIT Group. Вона випускає обладнання для приготування страв на відкритому вогні для кафе, ресторанів, бістро, готелів. Термін виробництва обладнання - до 14 робочих днів після затвердження замовлення.

Які головні переваги аналогів хоспер-печей

Є думка, що аналоги хосперу - це пристрої - точні копії, поступаються оригіналу за дизайном і технічними характеристиками.

Це - помилкова думка, оскільки аналоги Josper, Розроблені з урахуванням всіх особливостей цього обладнання.

Їх ключові особливості:

  • приготування страв з м'яса, риби, овочів при температурі + 350С;
  • об'єднання гриля і барбекю, коли продукти можна і підсмажити до золотистої скоринки, і запекти;
  • герметична камера;
  • товсті стінки з теплоізоляційним шаром;
  • наявність металевих решіток, на яких розкладаються шматочки м'яса, риби або овочів. Висота решітки - регульована. Ви визначаєте її розташування в залежності від кращою ступеня запікання або прожарювання;
  • установка всередині камери зольного ящика, в який збирається вся зола;
  • наявність жиросбірник, в якому накопичується жир, що виділяється під час приготування страв. Завдяки цьому пристосуванню жир локалізується в одному місці, і головне - не стікає на підлогу.

Ще одна особливість аналога хосперу, Повністю відповідна оригінальній розробці - робота на деревному вугіллі. Саме ця «заправка» необхідна для запуску пристрою.

Як правильно готувати рибу або м'ясо в аналогах печей-хоспер

В аналогах іспанських печей страви з м'яса або риби готуються за простим принципом:

  • завантаження деревного вугілля;
  • розігрів печі до температури, необхідної для приготування конкретного блюда;
  • контроль за приготуванням страви - тривалістю і температурою (в печах є спеціальні заслінки, які можна відсунути, щоб знизити температуру, якщо потрібно).

Більш детальну інформацію про експлуатацію печі виробник вказує в інструкції.

Навіщо закладу аналог печі-хоспер

Це придбання вигідно кафе, ресторанам, бістро, готелям, пабам, яким важливо дивувати гостей новими стравами.

На аналогах іспанської розробки можна приготувати ароматні й соковиті стейки, рибу на грилі, овочі без додавання масла, зберігши при цьому їх справжній смак.

Також ця покупка дозволить бути в тренді, оскільки страви, приготовані на грилі, стають більш популярними серед українців.

Більш детальну інформацію про печі-гриль можна отримати у менеджерів компанії UNIT Group.