Печі хоспер - винахід іспанців Пере Джулі і хоспері Арманг - власників компанії Josper.
Це була унікальна розробка - піч, яка об'єднує особливості мангала і барбекю, і працює при температурі + 350С.
При цьому страви з м'яса, риби, овочів, приготовані в хоспері, залишалися соковитими і ароматними, а головне - зберігали корисні властивості після термообробки.
Зараз на українському ринку з'явилися аналоги печі хоспер, Що допомагають закладам урізноманітнити меню і розширити коло відвідувачів.
Купити гриль-піч для ресторану в Україні можна в компанії UNIT Group. Вона випускає обладнання для приготування страв на відкритому вогні для кафе, ресторанів, бістро, готелів. Термін виробництва обладнання - до 14 робочих днів після затвердження замовлення.
Які головні переваги аналогів хоспер-печей
Є думка, що аналоги хосперу - це пристрої - точні копії, поступаються оригіналу за дизайном і технічними характеристиками.
Це - помилкова думка, оскільки аналоги Josper, Розроблені з урахуванням всіх особливостей цього обладнання.
Їх ключові особливості:
- приготування страв з м'яса, риби, овочів при температурі + 350С;
- об'єднання гриля і барбекю, коли продукти можна і підсмажити до золотистої скоринки, і запекти;
- герметична камера;
- товсті стінки з теплоізоляційним шаром;
- наявність металевих решіток, на яких розкладаються шматочки м'яса, риби або овочів. Висота решітки - регульована. Ви визначаєте її розташування в залежності від кращою ступеня запікання або прожарювання;
- установка всередині камери зольного ящика, в який збирається вся зола;
- наявність жиросбірник, в якому накопичується жир, що виділяється під час приготування страв. Завдяки цьому пристосуванню жир локалізується в одному місці, і головне - не стікає на підлогу.
Ще одна особливість аналога хосперу, Повністю відповідна оригінальній розробці - робота на деревному вугіллі. Саме ця «заправка» необхідна для запуску пристрою.
Як правильно готувати рибу або м'ясо в аналогах печей-хоспер
В аналогах іспанських печей страви з м'яса або риби готуються за простим принципом:
- завантаження деревного вугілля;
- розігрів печі до температури, необхідної для приготування конкретного блюда;
- контроль за приготуванням страви - тривалістю і температурою (в печах є спеціальні заслінки, які можна відсунути, щоб знизити температуру, якщо потрібно).
Більш детальну інформацію про експлуатацію печі виробник вказує в інструкції.
Навіщо закладу аналог печі-хоспер
Це придбання вигідно кафе, ресторанам, бістро, готелям, пабам, яким важливо дивувати гостей новими стравами.
На аналогах іспанської розробки можна приготувати ароматні й соковиті стейки, рибу на грилі, овочі без додавання масла, зберігши при цьому їх справжній смак.
Також ця покупка дозволить бути в тренді, оскільки страви, приготовані на грилі, стають більш популярними серед українців.
Більш детальну інформацію про печі-гриль можна отримати у менеджерів компанії UNIT Group.